Информация относно проект КОД21

НОВО! Информация относно проект КОД21

УВЕЛИЧИ ДОХОДА СИ И ЗАЖИВЕЙ ЖИВОТА НА МЕЧТИТЕ СИ!

КОД 21 – Създай Своя Успех!

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС :

ТЕЛ. 0893/492 350

ТЕЛ. 0899/910 820

ИМЕЙЛ АДРЕС : edibiznes@gmail.com

НИКОЙ НЕ ЗНАЕ НА КАКВО Е СПОСОБЕН, ДОКАТО НЕ ОПИТА

Какво е за вас щастието? Работа, която ви носи удовлетворение и същевременно ви дава възможност да прекарвате време със семейството си? Докосването до мечтаната кола? Или просто свободата да сте си сам шеф?

Ние предлагаме всичко това. В живота има само две грешки, които може да направи, човек: да се откаже твърде рано или изобщо да не опита!

Кои сме ние?

Ние от Код 21 имаме мисия да помогнем на вас да създадeш своя собствен успех.
Сътрудничим си с най-голямата европейска компания за директни продажби и ще бъдем изключително щастливи ако още днес Вие станеш част от нашия екип.
Добре дошли!
 
 

LR Health & Beauty ФАКТИ:

  • 28 страни
  • Над 300 различни продукта за красотата и здравето
  • 1 200 служители
  • 5 вида Aloe Vera Гела за пиене
  • Бестселър: 5in1 Beauty Elixir
  • Рекламации: под 1%
  • Над 1500 статии и репортажи за LR в немските медии през 2017 г.

НИЕ ВИ ПОДКРЕПЯМЕ, ДОКАТО ВЪРВИТЕ ПО СВОЯ ПЪТ

Ние ще ви покажем пътя, но първата крачка трябва да направите сами! Ще ви подкрепяме от самото начало чрез доказана система, с която да се ориентирате бързо като стартиращ бизнес! Ние държим на тази подкрепа. Грижим се за интернет присъствието ви, каним ви на семинари и постоянно ви информираме за новостите в компанията, тъй като кариерата ви е важна за нас!

СТАНЕТЕ БИЗНЕСМЕНИ СЕГА! РАБОТЕТЕ ЗА СЕБЕ СИ И СЕ РАЗВИВАЙТЕ УСПЕШНО С НАС!

СЪЗДАЙТЕ СВОЯ УСПЕХ!

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС :

ТЕЛ. 0893/492 350

ТЕЛ. 0899/910 820

ИМЕЙЛ АДРЕС : edibiznes@gmail.com

Нашият екип

Предприемчиви, мотивирани и винаги усмихнати! Това сме ние!!!

Мнения на нашите партньори

Виж какво казват част от нашите партньори за възможността, която са открили

“Пенсионерка на 75 години съм, заработвам вече над 2000 лв месечно, карам чисто нов мерцедес, без да съм дала и една стотинка за него. И всичко това – благодарение на страхотната система за развитие.” (баба Диди – Пенсионерка)

Вече 2 години живея с бизнеса на LR като напълно свободен човек! За разлика от традиционния в който бях повече от 30 години, където е невъзможно да достигнеш признание за своя труд и усилия, и имаш винаги лимит на възнаграждение, отпуска, почивни дни… работиш по задължение с намаляващ доход до пенсионна възраст! В LR успехът е неограничен и възможен…, достатъчно е да развиваш личностния си капитал и желанието си – сърцато и безкористно да помагаш на хората, и търпеливо и отговорно да развиваш потенциала и качествата на всеки от екипа си! (Антония Манчева)

“Работил съм какво ли не, но това, което открих в тази компания го няма никъде. А именно – страхотни позитивни хора, които са с предприемчиво мислене, много добри финансови бонуси, много пътувания, преживявания, приятни емоции и какво ли още не. Признанието, което получих е несравнимо! LR за мен не е компания, а НАЧИН НА ЖИВОТ!” (Ангел Мацанов, Собственик на компания за Автомобили под наем)